Fredag 22 januari



Hej igen!

Lyckades fa med lite bilder fran var dag:

Ormshow,Oscar som alskar att fanga krabbor,Ida som ar aningen skeptisk mot maten,Johans golfdag pa Black mountain(finns sa klart massor av bilder o film darifran).God mat pa nattmarknaden m.m

Vi hores snart! Kram


Kommentarer
Postat av: Åsa

Nämen se, du börjar ju bli riktigt bra på att blogga! :) Jag ändrade lite färger på kommentarsrutan, hoppas det blev bättre.



Här har det snöat mer eller mindre hela eftermiddagen... och JA, vi har skottat snö nu ;)



Ha det fint!! Kramar

2010-01-22 @ 20:10:09
URL: http://inva.blogg.se/
Postat av: Åsa

Hej igen.. jag ändrade lite på allt.. men de ser du säkert ;) Ska stoppa in en profilbild också. Nej.. godnatt! Eller ja, godmorgon för ;o)

2010-01-22 @ 23:58:49
URL: http://inva.blogg.se/
Postat av: Mormor & Morfar

Hej! Vi har kommit och hälsat på, på Hjortvägen två. Vi är här och tittar på alla bilder som kommit upp. I Storfors var det sju grader kallt imorse och i Karlstad lyser solen! :)



Längtar efter er.



Puss&Kram

2010-01-23 @ 13:36:47
Postat av: Anonym

Hej!

Så underbart att se att ni kommit ner och att allt flyter på så bra. Tänk att det fanns ett hus i alla fall...Hihi.Så duktiga barn ni har så fixar flygresan och allt vad det innebär. Ida såg skeptisk ut till maten, men hon äter väl när hon blir hungrig. De har väl glass? Det funkar en månad. Kommer ni hem då eller blir ni kvar? Näh, ni får allt6 pallra er hem. Vi saknar er här i kalla Sverige. Stor kram till er alla!

2010-01-24 @ 23:44:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0